De 11 beste
vitaminen
in één potje

BESTELLEN

Ontdek FitLine voor kinderen

Soms eten je kinderen net even te weinig groente of fruit, waardoor ze belangrijke voedingsstoffen missen. Toch hebben je schoolgaande kids deze vitamines, mineralen en antioxidanten hard nodig om goed te kunnen opgroeien en presteren.
FitLine heeft daarom een voedingssupplement ontwikkeld speciaal voor kinderen. Gemakkelijk, snel te maken, lekker en meer dan gezond!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk in de video wat andere ouders vinden en neem contact met ons op.

Vitamines

C, E, B1, B2, B3, B6, B12, K, A & foliumzuur

Darmflora

Prebiotische voedingsstof Inulin

Mineralen

Calcium & Magnesium

Een goede algemene gezondheid

Weerstand en energie

Lekkere smaak (sinaasappel)

Een vrolijk en blij gevoel

De ontwikkeling van sterke botten en tanden

Een goed darmmilieu

Goede ontwikkeling van de hersenen en het zenuwgestel

Uitstekende concentratie en coördinatie

Geef uw kind wat het nodig heeft

FitLine heeft speciaal voor kinderen een voedingssupplement ontwikkeld dat ze precies geeft wat ze nodig hebben in de ontwikkeling.

Het is een basisproduct voor schoolgaande kinderen en bevat elf levensbelangrijke vitamines en natuurlijk vitamine A. Het FitLine Basics Junior voedingssupplement is de beste voorziening met voedingsstoffen.  De hele dag door. U kunt ons product direct bestellen in onze webshop.

Ontdek PowerCocktail Junior nu zelf

PowerCocktail Junior, hét basisproduct voor schoolgaande kinderen. Deze bevat 11 levensbelangrijks vitamines en natuurlijke vitamine A. Het FitLine Basics Junior voedingssupplement is de beste voorziening met voedingsstoffen. De hele dag door.