Topsporters

Topsporters

“Fitline is een topproduct,” zoals de Servische toptennisser Novak Djokovic, de huidige nummer één van de wereld, hierboven zegt. ”

“Sinds ik Fitline gebruik, is mijn uithoudingsvermogen ontzettend verbeterd. Hierdoor heb ik mijzelf naar een hoger niveau kunnen tillen. Ik raad Fitline aan bij iedereen. Of je nou wel of geen sporter bent. Het geeft je lichaam een boost. Op de goede manier.”

Naast Djokovic zijn ook onder meer de Duitse ijshockeyploeg, de Poolse en Duitse skiërs verknocht aan de producten van Fitline. En wat te denken van de Duitse turners, judoka’s en de nationale wielerploeg van onze oosterburen?

Daarnaast zijn er nog ontzettend veel meer topsporters en nationale teams die niet meer zonder de producten van Fitline kunnen. We kunnen concluderen dat de Duitse topsportwereld al is geraakt door Fitline. Nu wij nog!

Getest:

Fitline wordt regelmatig op vrijwillige basis gecontroleerd op dopingrelevante anabole, androgene steriöden.

Daarnaast zijn in 2008 meer dan duizend professionele topatleten, die regelmatig producten van Fitline gebruiken, onderworpen aan een dopingtest. Niet één van hen is positief getest!

Medailles:

De wereldrecordhouder op de Ultrarun, Achim Heukemes, kan niet meer zonder de producten van Fitline. Overigens net als de bekendere sporters, zoals schaatster Daniela Anschütz, tennisser Philipp Kohlschreiber en zwemmer Benjamin Starke.

Zie hieronder het prachtige verhaal van Heukemes en veel andere topsporters, die mede dankzij Fitline medaille na medaille binnenhalen.

Partners:

Ook de Oostenrijkse skibond, te zien op onderstaande foto, is partner van FitLine. De teampartners van FitLine ontvangen een korting van 20% tot 30% op alle producten. Word dus direct teampartner van FitLine en profiteer van deze korting!

Topsporters

Overige partners Fitline:

Ski Austria   DEB   BDR   DNV

GMP   ISV   DSV    SVIL