Fitline voor recreanten

FitLine voor recreanten

Op de zondagochtend met vrienden met de mountainbike op pad. Zaterdagmiddag het maximale uit uzelf halen op het voetbalveld. Drie kwartier lang squashen en vechten voor ieder punt. FitLine is een uitstekende aanvulling voor de sporter. Maar waarom?

  • Het voedt uw lichaamscellen.
  • Geeft extra energie.
  • Zorgt voor optimaal spierherstel.
  • Bevordert uithoudingsvermogen.

Waar het product als eerst haar intrede deed in het professionele sportcircuit, zijn ook de amateursporters ervan onder de indruk geraakt. Het geeft een extra boost op een gezonde, betrouwbare manier. Een mueslireep geeft tijdelijke energie in de vorm van maagvulling.

FitLine vult bij waar energie nodig is: in de cellen. U voelt het effect binnen tien minuten. Dat maakt ons uniek en FitLine briljant. Voor de langere termijn!
Er wordt niet alleen aan energie gedacht. Ook zijn er goede producten voor het herstel van het lichaam, zoals Activize. Voor tijdens het sporten zelf adviseren wij de nieuwe, uitermate succesvolle, Fitness-drink van FitLine. Hierdoor blijf je zes uur lang op hetzelfde niveau sporten. De ideale hersteldrank voor na het sporten is Restorate.

Aanvulling

Voor zowel recreatieve als topsporters zijn de voedingsupplementen van FitLine uitstekende middelen voor een algehele verbetering van prestatie en gezondheid!

Zie ook de ervaringen van de (top)sporters.

Fitline voor recreanten