Waarom Fitline

Waarom FitLine?

Waarom zijn de producten van FitLine volgens ons dan zo belangrijk? Omdat dagelijks door ons lichaam te weinig vitamines en mineralen worden opgenomen. Voedingsstoffen bieden hiervan namelijk niet meer dezelfde hoeveelheden als vijftien jaar geleden.

Door dit tekort aan essentiele voedingsstoffen voelen wij ons minder energiek. Bovendien ontstaan hierdoor verschillende klachten. Met de producten van Fitline voorkomt u dit. U verbetert uw gezondheid, voelt u energieker dan ooit tevoren en verbetert uw prestaties op het werk, thuis of tijdens het sporten.
“Dat zal allemaal wel”, zult u wellicht denken. Probeert u het nou eerst eens, zeggen wij dan. Gegarandeerd dat u na een dag al niets anders meer wilt dan FitLine. U heeft niets te verliezen. Gaat u de uitdaging aan? 

Hoe werkhet?

Een lichaamscel in uw lichaam heeft de juiste energie en voedingsstoffen nodig om goed te kunnen functioneren. De benodigde voedingsstoffen worden door het NTCsneller opgenomen in het lichaam en komen op het juiste moment bij de juiste cellen terecht. Door het combineren van de belangrijkste voedingsstoffen in de producten van FitLine kunnen snellere, hogere en betere resultaten worden behaald.