Klantervaringen

Langzaam, maar zeker worden de producten van FitLine stukje bij beetje bekender in ons land. Negatieve reacties zijn er echt amper. Positieve des te meer!Ervaringen

Naast de honderden (Olympische) sporters valt het product ook op bij particulieren. Mensen, die lange dagen werken. Vroeg van huis en laat thuis. Vervolgens nog eten koken, sporten en het in bed stoppen van uw kinderen om vervolgens uitgeblust neer te vallen op de bank.

Ook in ons land zijn steeds meer mensen het beu om moe te zijn, ziek te zijn of een slechte weerstand te hebben.

De ervaringen met de producten van FitLine zijn heel erg positief. Dit onder zowel topsporters als alle andere gebruikers van dit topproduct!

Klik op topsporters of op andere gebruikers voor de reacties of deel uw eigen ervaringen met de producten van FitLine en laat een bericht achter op deze pagina.

Wij horen graag uw ervaringen

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1 bericht.
Chris Prins schreef op maart 28, 2018:
Joke heb ik leren kennen door mijn werk als accountmanager, waarin ik lange dagen op kantoor maak. Het is in mijn functie erg belangrijk om scherp en energiek te zijn. Toen ik Joke zakelijk belde, raakten we al vrij snel aan de praat over het product waar zij voor staat: FitLine. Wanneer zij daarover begint te spreken is het één en al passie wat je hoort aan de andere kant van de lijn. Zij heeft dan wel een pensioengerechtigde leeftijd, zij heeft meer energie en drive dan de meeste twintigers. Dit gegeven feit in combinatie met het vertrouwen dat ze op mij overbracht, was doorslaggevend om FitLine te proberen. Ik ben tot op de dag van vandaag blij met deze keuze. Omdat ik elke ochtend begin met Fitline, is het alsof "het licht aan gaat" in mijn hoofd! En die blijft de rest van de dag branden. Ook mijn darmproblemen zijn nu eindelijk stabiel. kortom: geweldig! Joke, heel erg bedankt dat ik jou tegen ben gekomen en ga zo door. Enthousiaste groeten, Chris Prins