Klantervaringen

Langzaam, maar zeker worden de producten van FitLine stukje bij beetje bekender in ons land. Negatieve reacties zijn er echt amper. Positieve des te meer!

Naast de honderden (Olympische) sporters valt het product ook op bij particulieren. Mensen, die lange dagen werken. Vroeg van huis en laat thuis. Vervolgens nog eten koken, sporten en het in bed stoppen van uw kinderen om vervolgens uitgeblust neer te vallen op de bank.

Ook in ons land zijn steeds meer mensen het beu om moe te zijn, ziek te zijn of een slechte weerstand te hebben.

De ervaringen met de producten van FitLine zijn heel erg positief. Dit onder zowel topsporters als alle andere gebruikers van dit topproduct!

Laat hieronder uw ervaringen achter met de producten van FitLine.

Wij horen graag uw ervaringen

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
1 bericht.
Chris Prins heeft geschreven op maart 28, 2018:
Joke heb ik leren kennen door mijn werk als accountmanager, waarin ik lange dagen op kantoor maak. Het is in mijn functie erg belangrijk om scherp en energiek te zijn. Toen ik Joke zakelijk belde, raakten we al vrij snel aan de praat over het product waar zij voor staat: FitLine. Wanneer zij daarover begint te spreken is het één en al passie wat je hoort aan de andere kant van de lijn. Zij heeft dan wel een pensioengerechtigde leeftijd, zij heeft meer energie en drive dan de meeste twintigers. Dit gegeven feit in combinatie met het vertrouwen dat ze op mij overbracht, was doorslaggevend om FitLine te proberen. Ik ben tot op de dag van vandaag blij met deze keuze. Omdat ik elke ochtend begin met Fitline, is het alsof "het licht aan gaat" in mijn hoofd! En die blijft de rest van de dag branden. Ook mijn darmproblemen zijn nu eindelijk stabiel. kortom: geweldig! Joke, heel erg bedankt dat ik jou tegen ben gekomen en ga zo door. Enthousiaste groeten, Chris Prins

“Fitline is een topproduct,” zoals de Servische toptennisser Novak Djokovic, de huidige nummer één van de wereld, hierboven zegt. ” “Sinds ik Fitline gebruik, is mijn uithoudingsvermogen ontzettend verbeterd. Hierdoor heb ik mijzelf naar een hoger niveau kunnen tillen. Ik raad Fitline aan bij iedereen. Of je nou wel of geen sporter bent. Het geeft je lichaam een boost. Op de goede manier.” Naast Djokovic zijn ook onder meer de Duitse ijshockeyploeg, de Poolse en Duitse skiërs verknocht aan de producten van Fitline. En wat te denken van de Duitse turners, judoka’s en de nationale wielerploeg van onze oosterburen? Daarnaast zijn er nog ontzettend veel meer topsporters en nationale teams die niet meer zonder de producten van Fitline kunnen. We kunnen concluderen dat de Duitse topsportwereld al is geraakt door Fitline. Nu wij nog!

Getest:

Fitline wordt regelmatig op vrijwillige basis gecontroleerd op dopingrelevante anabole, androgene steriöden. Daarnaast zijn in 2008 meer dan duizend professionele topatleten, die regelmatig producten van Fitline gebruiken, onderworpen aan een dopingtest. Niet één van hen is positief getest!

Medailles:

De wereldrecordhouder op de Ultrarun, Achim Heukemes, kan niet meer zonder de producten van Fitline. Overigens net als de bekendere sporters, zoals schaatster Daniela Anschütz, tennisser Philipp Kohlschreiber en zwemmer Benjamin Starke. Zie hieronder het prachtige verhaal van Heukemes en veel andere topsporters, die mede dankzij Fitline medaille na medaille binnenhalen.

Partners:

Ook de Oostenrijkse skibond, te zien op onderstaande foto, is partner van FitLine. De teampartners van FitLine ontvangen een korting van 20% tot 30% op alle producten. Word dus direct teampartner van FitLine en profiteer van deze korting!

Overige partners:

Andere gebruikers

De producten van Fitline worden inmiddels door veel mensen gebruikt. Welke effecten hebben deze voedingsupplementen op het dagelijks leven en op welke manier verbeteren de prestaties? Hieronder leest u een aantal van de vele verbluffende ervaringen.

Naam: Pauline Wensing

Leeftijd: 50 jaar
Beroep: Ik run met mijn partner een horecagelegenheid
Ervaring: Ik ben begonnen met Fitline, omdat ik merkte dat gezond eten alleen niet genoeg was. Ik werk heel hard, onregelmatig en vaak tot laat. Daarbij werk ik nog eens vaak zeven dagen per week. Dit is voor mijzelf een erg grote belasting. Ook omdat ik natuurlijk geen twintig jaar meer ben.

Een jaar geleden ben ik met het basispakket van Fitline begonnen. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik me veel en veel beter voel. Ik heb geen uitgeput gevoel meer. Ik voel me vitaal en m’n hoofd is helderder.
Cijfer product: 9

Naam: Mark Saathof

Leeftijd: 39
Beroep: Assurantie-en Hypotheekadviseur
Ervaring: Zeer goed. Ik ben heel positief. Al vanaf begin 2011. Fitline is de basis voor een gezonde levensstijl!
Cijfer product: 10

Naam: Ritske Ponsteen

Leeftijd: 46 jaar
Beroep: directeur Drukkerij Ponsteen BV. Nijverdal
Ervaring: Een geweldig product. Je merkt het iedere keer weer al je het gebruikt. Het zorgt ervoor dat je meer energie en een betere concentratie krijgt.
Cijfer product: 9

Naam: Erik Eshuis

Leeftijd: 38
Beroep: senior MKB-adviseur
Ervaring: Fitline is top!!
Cijfer product: 9

Naam: Ton Roelofs

Leeftijd: 54 jaar
Beroep: Fotograaf
Ervaring: Ruim en jaar ervaring met Fitline. Ik ben zeer positief en gebruik het basispakket.
Cijfer product: 8

Naam: Manfred Körbl

Leeftijd: 53
Beroep: Eigenaar Evenementenburo
Ervaring: Prima, maar lang ziek geweest om echt een goed oordeel te geven.
Cijfer product: 8 [ tot nu toe]