Sporters

FitLine voor sporters

Sporters zien onze producten als welkome aanvullingen bij het uitvoeren van hun discipline. Zo was de zogenaamde FitLine-medaille-opbrengst bij de Olympische Winterspelen in 2010 maar liefst 32.

Van de ruim 100 atleten, die aan de start verschenen en FitLine gebruikten, viel een derde deel in de prijzen. Ook bij de afgelopen Zomerspelen in 2012 waren de sporters, die FitLine gebruiken, zeer succesvol.

Als sporter verbruikt u extra energie. Daarom kan uw lichaam zeker extra vitamines en mineralen gebruiken. Wij bieden u daarom uniek supplementen volgens het door ons ontwikkelde Voedings Transport Concept. U bouwt extra weerstand op en spierherstel wordt gestimuleerd.

Voor zowel recreatiesporters als topsporters zijn de voedingsupplementen van FitLine uitstekende middelen voor een algehele verbetering van de prestaties en gezondheid!

sporters

Voor meer informatie over voeding en sport klik hier.

FitLine producten met korting?

Heeft u interesse in de producten van FitLine? Klik dan hier om direct naar de webshop te gaan. Bestel de supplementen die u nodig heeft en ervaar zelf de geweldige effecten van FitLine. Wanneer u graag regelmatig FitLine producten wilt ontvangen met korting kunt u teampartner worden door ons een e-mail te sturen. Vermeld hier uw gegevens en de producten die u graag wilt ontvangen zodat u 20 tot 30% korting krijgt op de voedingssupplementen van FitLine.