FitLine voor sporters

Sporters zien onze producten als welkome aanvullingen bij het uitvoeren van hun discipline. Zo was de zogenaamde FitLine-medaille-opbrengst bij de Olympische Winterspelen in 2010 maar liefst 32.

Van de ruim 100 atleten, die aan de start verschenen en FitLine gebruikten, viel een derde deel in de prijzen. Ook bij de afgelopen Zomerspelen in 2012 waren de sporters, die FitLine gebruiken, zeer succesvol.

Als sporter verbruikt u extra energie. Daarom kan uw lichaam zeker extra vitamines en mineralen gebruiken. Wij bieden u daarom uniek supplementen volgens het door ons ontwikkelde Voedings Transport Concept. U bouwt extra weerstand op en spierherstel wordt gestimuleerd.

Voor zowel recreatiesporters als topsporters zijn de voedingsupplementen van FitLine uitstekende middelen voor een algehele verbetering van de prestaties en gezondheid!

Voor meer informatie over voeding en sport klik hier.

FitLine voor recreanten

Op de zondagochtend met vrienden met de mountainbike op pad. Zaterdagmiddag het maximale uit uzelf halen op het voetbalveld. Drie kwartier lang squashen en vechten voor ieder punt. FitLine is een uitstekende aanvulling voor de sporter. Maar waarom?

  • Het voedt uw lichaamscellen
  • Geeft extra energie
  • Zorgt voor optimaal spierherstel
  • Bevordert uithoudingsvermogen
  • Waar het product als eerst haar intrede deed in het professionele sportcircuit, zijn ook de amateursporters ervan onder de indruk geraakt. Het geeft een extra boost op een gezonde, betrouwbare manier. Een mueslireep geeft tijdelijke energie in de vorm van maagvulling

FitLine vult bij waar energie nodig is: in de cellen. U voelt het effect binnen tien minuten. Dat maakt ons uniek en FitLine briljant. Voor de langere termijn!
Er wordt niet alleen aan energie gedacht. Ook zijn er goede producten voor het herstel van het lichaam, zoals Activize. Voor tijdens het sporten zelf adviseren wij de nieuwe, uitermate succesvolle, Fitness-drink van FitLine. Hierdoor blijf je zes uur lang op hetzelfde niveau sporten. De ideale hersteldrank voor na het sporten is Restorate.

Aanvulling

Voor zowel recreatieve als topsporters zijn de voedingsupplementen van FitLine uitstekende middelen voor een algehele verbetering van prestatie en gezondheid!

Zie ook de ervaringen van de (top)sporters.

FitLine producten met korting?

Heeft u interesse in de producten van FitLine? Klik dan hier om direct naar de webshop te gaan. Bestel de supplementen die u nodig heeft en ervaar zelf de geweldige effecten van FitLine. Wanneer u graag regelmatig FitLine producten wilt ontvangen met korting kunt u teampartner worden door ons een e-mail te sturen. Vermeld hier uw gegevens en de producten die u graag wilt ontvangen zodat u 20 tot 30% korting krijgt op de voedingssupplementen van FitLine.